Renovation project – Pinhoe

“ This was a project which really showed what is possible when completely renovation a property without adding any extra floor area. Steels were used to allow us to open up the ground floor living area and to create an amazing space.

 

The whole of the ground floor was stripped ready for a complete re wire, new oak doors and woodworks and another e=retro fit low underfloor heating system. Some terrific porcelain tiles were used throughout the new kitchen/entertaining areas giving a real ‘wow’ factor to the ground floor.

 

A super glossy contemporary kitchen was fitted and the house was finished with the customers great choice of furnishings, light fittings and art work . As well as the main house renovation we also converted the existing double garage into a utility and amazing ‘black’ cinema room finished with hi spec speakers and projector”